tichsirtMeqë ky vit ështe i sukseseve sportive duke u misur nga Majlindja Kelmendi ne Rusi e deri tek pranimi i Kosoves ne UEFA e FIFA. Shpesh ne mesin tone, ne biseda qyetaresh madje edhe analistët e konfirmojne se: sikur Qeveria e Kosovës te ishte sport apo futboll, sigurisht Kosova sot do te i kishte punet me mire. megjithate si kemi edhe aq keqe, kryesisht me sport e futboll pe rmashallah, po ecim, ata le të bëjnë politikë…

 

tishiutrtSidoqofte per gjitha keto suskese dhe tash ne prag te ndeshjes hostorike mes Shqiperise dhe Zvicrës (me 11 qershor 2016) Presheva eshte aktivizuar dhe mendon per ju lexues te nderuar, për ju tifoze te dashur kuqezi qe te urojme e te festoj e shoqishonj, bashkarisht me Tshirt te pragatitura special per ju nga Shtepia e Tekstilit  VeText nga Presheva. Risia nga keto Tshirt  (bluza) eshte se ato do te kene mbishkrime ne shpinde (pjesen e pasme)  ose pjesen e  përparme  (perballë)  sipas deshirës kerkesave te juaja lexuese, tifoze te dashur.. Por mbishkrimet ne këto T-chirt do t eperkjdes prfesionalist me dizajn super dhe material te preferueshëm. Në mbishkrimet e ketyre t-chirt (bluzvae) per meshkuj, femra, per te rritur, te vegjel, pra, per te gjith moshat…

 

Padyshim se do te dominojnë keto: “Te dua Shqiperi”, “Shqipëria ime”, “Oh sa mire me qene shqiptar”, “Forca Shqiperia-Albania Forza”, “Kosova FIFA-UEFA -2016” “Shqiperia-Kosova, së bashku më të fortë”, “Presheva jonë” si dhe bluza tjera me simbole tona kombetare shtetërore, shqiponjë, pastaj flamuri i famshem autochthonous etj…Pra te gjitha këto sipas deshires dhe sipas porosise se juaj  tifoze dhe lexues te dashur. Cmimet janë të volitshme, me shumice sigurisht me cmime edhe më te volitshme, me cmie specila dhe intersante…

 

 

Ne cdo kohe ju mirëpret personli i Shtëpise se tekstilit: Vetext me seli ne  Preshevë apo

Prishtinë, ne keta numra te telefonit:

 

CONTACT:

Ne Luginë: +38162.815.0082 ose +38162. 832.8266.

Ne Kosovë:  +37744.293.663  ose    +38.64. 9174.356.

 

VeText  ne bashkepunim me  “Presheva jonë” na ekane munedsuar qe porosite t’i beni edhe permes adreses se emailit te Redakisë:  [email protected]

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110

tishhhhhh

SHPËRNDAJE