FIFA Congress

FIFA nga Mexico: Buenos días Kosova nga Mirë se na vjen anetare e 120-të!

 

flammkosMe 141 vota pro Kosova pranohet në FIFA. Flamuri i bardhë i fshehur ishte ai i Kosovës. Kosova u bë anëtarja më e re e FIFA-së.

Kongresi i 66-të i FIFA-s, që u mbajt në Meksikë, ka vendosur që përfundimisht që ta pranojë Kosovën si anëtare të saj të re, duke i dhënë fund një periudhe të tmerrshme për futbollin kosovar për ta nisur një epokë të re të ndritshme.

Edhe njeriu numri një i FIFA’s, Gianni Infantino, sikur edhe sejretari i përgjithshem i UEFA-s Theodore Theodoridis nèe bisedne   fundit për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” e kishin paralajmëruar gazetarin e kesaj agjencia ne selinë e UEFA-s deh FIFA-s duke i thëne se ne Budapest dhe Mekisoko do te kete supriza te mira për Kosovën !..

FIFA nga Mexico: Buenos días Kosova ! Mirë se na vjen e 120 ! Urime nga Presheva jonë – Kosova jonë!, Urime shqiptarë, ju duam !

fifkaooss

SHPËRNDAJE