boxxPreshevë, 10 tetor  -Kickboxer boksieri shqiptar Florian Markut ne maqin e fundit qe pat dje me boksierin serbe nga Beogradi Davor  Matic Linz (Linz, Austria) në raundin e parë të betejës e shtriu për toke te ciliune mbuloi gjaku. Shikoni ket VIDEO hisotrike se boksieri shqiptar e shtrinë për toke serbin dhe më pas puth flamurin, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Matic nuk mundi t’i rrezistoj birit te shipes Florianit luftëtar pak më të ulët, por coarser. Pas nisur të rënë, e cila ishte e mjaftueshme për të rrahur Marku, ndërsa ai ishte në tokë. Vetëm pak seonda më vonë, ai mori flamurin shqiptar e puthi dhe valaveti paar publikur serbë e shiptare ne sallen embushur plote. Nuk thone kot Nëno moj, mos se ke frikë se ke bijte tash edhe boksere të mirë!

SHPËRNDAJE