(AIK-Presheva Jone)

Kohëve të fundit legjenda e Barcelonaës Johan Cruyff është jashtëzakonishtë I aktivizuar nëpër media me akuzat dhe analizat kundër ekipit të Realit të Madridit.

Traineri I Real Madridit pa dyshim është një trainer I mirë po vëtëm kaq,ai është I mirë vetëm për akipin për të cilin ai punon dhe nuk mund të jetë një shëmbull I mirë përfutbollin.

 

“Pep Guardiola kryen me sukses të pa parë punën e tij tek Barcelona por njëherit është edhe një shembull nga I cili mund të mësosh shumë,është I përkryer” është shprehur holadezi.

 

SHPËRNDAJE