Yjet e realit dhurata për fëmijët nëpër spitale

(AIK-Presheva Joen)

Yjet e klubit madrilène Kaka,Ronaldo e Kasillas kanë shëtitur spitalet e rrethit të Madridit duke shpërndarë dhurata sic bën tradicionalisht klubi mbretërorë si shenjë e vullnetit të mirë.

Dhuratat e shpërndara kanë qenë nga fundacionin për bamirësi I klubit mbretëror dhe kjo ndodh cdo vjet kur “los blancos” mbledhin 2 apo 3 futbollistët me të mirë të kohës rrespektive dhe shpërndajnë dhurata fëmijëve nëpër spitare apo qendra rehabilitimi.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni