Ylli portugez i Real Madrid,Cristiano Ronaldo është shprehur se përkundër faktit që Aguerro dhe Neymar janë futbollistë shumë premtues dhe të mirë,atij nuk po i pëlqen aq shumë përqëndrimi vetëm tek ata,por se duhet të mendojnë për Coentraon i cili sipas tij është futbollisti më i mirë portugez i cili ende po luan në portugali.
“Askush nuk mund ta mohoj se Kun dhe Neymar nuk janë futbollistë të mirë,mirëpo mendoj se klubi ka nevoj për një mbrojtës të krahut të majtë dhe për një pozit të till mendoj se nuk duhet ta lëshojmë mundësin që vitin e ardhshëm në skuadër ta kemi Coentraon,ai është  një djal shumë i sjellshëm,ambicion e punëtor e mbi të gjitha talent “ka përfunduar Ronaldo

SHPËRNDAJE