Pas arritjes në ora 04:00 të mëngjesit të sotëm,autobusi i Real Madrid u prit nga mijëra tifozë dhe siq është zakon futbollistët të gjithë e mbajnë në duar trofeun,mirëpo nga emocionet si duket Ramosit iu dridhën duart dhe e lëshoi atë.

 

“Edhe kupa u emocionua aq shumë nga mirëpritja e cila na u bë neve,jo jo kupa është në rregull nuk është e grisur rrinin të qetë që të gjithë” ka deklaruar Ramos.

SHPËRNDAJE