Papa: Jeta nuk është vetëm ushqim, veshje dhe karrierë..

Papa Benedikti XVI nga Vatikani ka thënë se jeta nuk është vetëm ushqim, veshje dhe karrierë.

“Ekzistenca njerëzore nuk është vetëm shqetësimi për mënyrën se si hamë, se si vishemi apo se si bëjmë karrierë”, ka thënë ai.

Papa Benedikti XVI u shpreh se Zoti nuk flet vetëm për ushqimin që konsumojmë por edhe për atë shpirtëror.

Sipas tij njerëzit janë bërë materialist dhe po largohen nga vlerat e vërteta./Indeksonline/


1 Komente

  1. Murtez Ademaj, August 5, 2012:

    KY MUT,ky nuk eshte vet ai qe e ka KRIJUAR MUTIN .Ky eshte vetem nje vazhdues i MUTIT qe BOTEN njerezore e ka NGULFATUR  me RRENAT dhe FORCEN e tij FINANCIARE dhe USHTARAKE.Une e dij qe KAFSHET ,ato qe duken si njerez  me kercenojne dhe ofendojne pse une shkruaj keshtu por KAFSHA eshte KAFSHE.Ajo s`di FILOZOFI,din disa komanda siq i dijne dhe i mesojne kafshet…shtepiake  qe jetojne dhe u sherbejne njerezve…
    Kush deshiron te dije  shkakun e vertete  te RRENAVE te PAPES pse ai flet keshtu dhe çka fshihet pas seciles fjale te tij dhe te te tjereve FETARE te BOTES monoteiste,PLEHA si ky,me te vegjel se ky, drejtohuni ke une!

Komentoni