Papa Benedikti XVI nga Vatikani ka thënë se jeta nuk është vetëm ushqim, veshje dhe karrierë.

“Ekzistenca njerëzore nuk është vetëm shqetësimi për mënyrën se si hamë, se si vishemi apo se si bëjmë karrierë”, ka thënë ai.

Papa Benedikti XVI u shpreh se Zoti nuk flet vetëm për ushqimin që konsumojmë por edhe për atë shpirtëror.

Sipas tij njerëzit janë bërë materialist dhe po largohen nga vlerat e vërteta./Indeksonline/

SHPËRNDAJE