Lepuri sulmon gjarprin !!!

Ka shumë shtazë, sikundër edhe njerëzit që frikësohen nga gjarpërinjtë. Por ky lepur është i guximshëm tej mase dhe sikur nuk di se ç’mund t’i ndodhë po e kafshoi gjarpri helmues dhe ai goxha i madh. Shikoni betejën ndërmjet këtyre dy kafshëve dhe fitoren e lepurit guximtar ndaj gjarprit, i cili u detyrua të ikën nga ai dhe të strehohet në një pemë të afërt.

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni