Koreja e Veriut lejon vetëm 15 modele flokësh, ja cilat janë ato

Deklaratat e forta të Presidentit amerikan kundër Koresë së Veriut e ka kthyer vëmendjen së tepërmi në shtetin që është nën drejtimin e diktatorit Kim Jong un.

 

Dhe nga ato çfarë raportohet në mediat ndërkombëtare, në Korenë e Veriut, ashtu siç ndodh rëndomë në shtetet diktatoriale ka vetëm disa modele të lejuar flokësh.

 

Në total janë 30 modele flokësh, 15 për femrat dhe 15 për meshkujt.

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni