Fituesi i çmimit Nobel ka vdekur më 30 shtator

Komiteti i çmimit Nobel njoftoi se shkencëtari kanadez, Ralf Shtajnman, të cilit sot iu nda çmimi Nobel për Mjekësi, ka vdekur më 30 shtator.

Lajmi u bë i ditur nga Universiteti i Shtajnmanit vetëm disa orë pas publikimit të tre fituesve të çmimit në fjalë.

Përveç Shtanjmanit, bashkëfitues të këtij çmimi janë dhe amerikani, Brus Bojtler, dhe Xhuls Hofmen.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni