Komiteti i çmimit Nobel njoftoi se shkencëtari kanadez, Ralf Shtajnman, të cilit sot iu nda çmimi Nobel për Mjekësi, ka vdekur më 30 shtator.

Lajmi u bë i ditur nga Universiteti i Shtajnmanit vetëm disa orë pas publikimit të tre fituesve të çmimit në fjalë.

Përveç Shtanjmanit, bashkëfitues të këtij çmimi janë dhe amerikani, Brus Bojtler, dhe Xhuls Hofmen.

SHPËRNDAJE