FBI ndihmon për të hetuar rastin Asanaj

Ambasada amerikane në Prishtinë, ka lëshuar një komunikatë për shtyp ku ka thënë se FBI, pas kërkesës së qeverisë së Kosovës do të ndihmojë hulumtimin e vrasjes së Dino Asanaj, për të cilin autopsia e autoriteteve të Kosovës konkludoi se ishte vetëvrarë.

“Qeveria e Kosovës ka kërkuar ndihmë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të hetuar vdekjen e z. Dino Asanaj, ish-Drejtor i Agjencionit Kosovarë të Privatizimit dhe njëherit shtetas Amerikan”, thuhet në këtë komunikatë për shtyp.

“Pasi që e konsideron si të duhur, Qeveria Amerikane është pajtuar të ofrojë ndihmë, kështu që Byroja Federale e Hetuesisë (FBI) pranë Departamentit Gjyqësorë të Shteteve të Bashkuara ka komunikuar me Policinë e Kosovës për hapat e mëtutjeshëm”, thuhet në fund të komunikatës./Nga Express


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni