Bëjnë sex n'pikë drekës në mes të stacionit të trenit !

Dy të rinj, të dashuruar deri n’fyt…nga Toronto kanë vendosur të luftojnë kundër monotonisë dhe dimrit. Për të arritur këtë, ata si mjet lufte kan përdorur seksin, edhe atë në mes të stacionit të trenit. Video materiali ishte publikuar në internet menjëherë pas aktit, ndërsa për çiftin e pazakontë janë paraqitur edhe ankesa deri tek administrata e metros. Jo që sapo lexuat këta rreshta mos bëni keshtu…ani pse thonë,  cka ma shef syri ma bën dora..Ketu s eshte pune dore…Herifit ju kan qyrrue sytë…Pra, kujdes zgjidhni vendin sepse po fteheni dikah…


3 Komente

  1. UNE, December 15, 2011:

    SA BUDALL BAHNI BREE PO QKA KA TE KEQE KTU SHKRIMI TIPI SHUUUM MIR E KA SHKRUE EDHE ME HUMOR SHUUUM ORIGJINAL,ASHTU E KA NDJA ASHTU E KA SHKRU,EDHE ME BA ME MEND MIIIR E KA SHKRU SE QKA PO NA SHOHIN SYT KUKUUU SDI QYSH E KISHA SHKRU UNÉ.

  2. bjorni, December 15, 2011:

    eryheryhe

  3. preshvajon, December 15, 2011:

    zoti ju marroft se kjo osht qmenduri o njeri per ata qe e ka ba edhe per ata qe e kan qit ne net

Komentoni