Dy të rinj, të dashuruar deri n’fyt…nga Toronto kanë vendosur të luftojnë kundër monotonisë dhe dimrit. Për të arritur këtë, ata si mjet lufte kan përdorur seksin, edhe atë në mes të stacionit të trenit. Video materiali ishte publikuar në internet menjëherë pas aktit, ndërsa për çiftin e pazakontë janë paraqitur edhe ankesa deri tek administrata e metros. Jo që sapo lexuat këta rreshta mos bëni keshtu…ani pse thonë,  cka ma shef syri ma bën dora..Ketu s eshte pune dore…Herifit ju kan qyrrue sytë…Pra, kujdes zgjidhni vendin sepse po fteheni dikah…

SHPËRNDAJE