albbbNyon/UEFA, 13 qershor  -“Vec Shqipërisë ka edhe  ankesa tejra kunder ekipeve dhe shoqatave te fundotbollit. UEFA ka nderamru 28 masa disiplinore (“..All the latest from UEFA competition disciplinary and match-fixing prevention cases.”) dhe raste të parandalimit të fiksimit të ndeshjeve kunder ekipeve dhe federatve boteore, ku nje mase  e tillë eshte edhe kunder FFSH-së..” kane njoftuar sot zyrtaret e UEFA-s për agjencine e lajmeve “Presheva jonë” ne seline e UEFA-s ne Nyon te Zvicrës

Procedurat disiplinore eshte hapur nha ana e UEFA-s ne EURO 2016 në fazën e grupeve të ndeshjes mes Shqipërisë dhe Zvicrës (0-1) në Lens. Lidhur me kete UEFA nuk tregon se nga kush eshte shtruar kjo ankese kunder Shqiperisë.

Agjencia  e lajmeve “Persheva jonë” ka mesuar nga UEFA se akuzat kundër Shoqatës së Futbollit të Shqipërisë janë: .Banner e paligjshëm te ndaluara sipas  Rregullores Disiplinore te Nenit 16 (2)  -Vendosja off / hedhja e fishekzjarreve, te ndaluara  sipas Rregullores Disiplinore te Nenit 16 (2) DR

Rasti për sqhiperine ast do të trajtohen nga ana e Kontrollit UEFA, Etikës dhe Trupi Disiplinor në mbledhjen e saj të radhës  më 21 korrik.

SHPËRNDAJE