Kandidati për deputet në listën e LDK’së, Jetlir Zyberaj, përmes një shkrimi në facebook, ka njoftuar se ka vizituar një qendër tregtare në Xërxë gjatë fushatës së tij.

Zyberaj aty tregoi prioritetin e qeverisë së re dhe ftoi të votohet numri 132 i LDK’së dhe numri i tij për deputet 44.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë:

LDK 132 ✅

Jetlir Zyberaj ✅

Në QTX Mall në Xërxë, jashtëzakonisht i nderuar me pritjen e Hekuran Popaj dhe Masar Popaj.

QTX Mall shërben si vend pune i mbi 100 njerëzve të ndershëm kryesisht nga anadrinia.

E përkundër krizës së shkaktuar nga pandemia, familja Popaj, ka ruajtur këto vende pune.

Prioriteti i parë i qeverisë së re, do të jetë trajtimi emergjent i krizës ekonomike, ndihma e madhe ndaj qytetarëve dhe bizneseve.

#Shteti ndërtohet me njerëz të ndershëm e punëtorë.

SHPËRNDAJE