Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sërish sot, raporton Express.

Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi, i cili ka treguar edhe pikat e rendit të ditës.

Mbledhja do të mbahet në orën 11:00

1.    Hyrje – Znj. Valdete Daka, Kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

2.    Aktivitetet e ZRPPC-së;

3.    Raportet e Këshillave të KQZ-së:

Këshilli për Operacione Zgjedhore – Shqyrtimi dhe miratimi i formularëve zgjedhorë për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës.

Këshilli për Inforimim Publik – Informatë rreth aktiviteteve të informimit publik.

4.    Të ndryshme;

SHPËRNDAJE