Gjenevë, 10 shkurt  -Katër persona janë arrestuar në Gjenevë nga ana e Brigadës Narkotikëve duike ju skurestruar 19 kg drgoë (kokainë) njfotn aghencfia e lajemeev “Presheva jone¨” duke ju referuar buirmve ne pllcise kantonale dhe Minsitrse publike ne Gjenevë.

 

Të arrestuarit po mbahen në paraburgim, si pjesë e një hetimi nga ana e prokurorit publik nga ndaj te cileve kishin nisur hetime nga nentori i viti te kaluar. Sipa spolcise bëhet fjalë për  3 burra dhe një grua, të moshës 24-40 vjet te gjithe shtetas te Shqiperisë. Hetimet që janë kryer gjatë 36 orëve në vijim arrestimeve te”udhëhequr nga inspektoë në një automjet në Plan-les-Ouates, në të cilën fillimisht  u zbuluan të tjera 6,935 kg , ku mer pass jane gjetur edhe  11.4 kg shtesë, e fshehur në muret e automjetit. Katër persona janë ndjekur penalisht për shkelje të rëndë të ligjit federal të drogës. Me një total prej 19.585 kg, ky aksion ne lufte kundedr drogës është më i madhe i kryer në vitet e fundit nga policia në kantonin e Gjenevës.

SHPËRNDAJE