Pika e Lozanës së Lëvizjës VETËVENDOSJE!, organizon në fund të keitj muaji (30 shtator)  në laussane të Zvicrës një tribunë dhe një koncert humanitar kushtuar jetës dhe veprës së Ukshin Hotit. Në këtë tribunë do të jenë të pranishëm edhe dy deputetët e Lëvizjës së VETËVENDOSJE! në parlamentin e Republikës së Kosovës, Afrim Hoti dhe Liburn Aliu, njofton agjencia infomative « Presheva Jonë »

 

Gjenevë, 26 shtator

«Ky manifestim e ka për qëllim promovimin e veprës së Ukshin Hotit dhe grumbullimin e fondeve për ndërtimin e Muzeut dhe ribotimin e veprave të Ukshin Hotit. Ju lutemi që ta shpërndani dhe ju ftojmë që ta ndjekni këtë manifestim… » tha ndër tjera për « Presheva Jonë » Mujë Shala, kryetar i « Vetvendosjes » në Zvicër

 

 

Për informata shtesë mund te na kontaktoni në: [email protected]

 

 

Pra, tribuna&konceeti mbahet ë dielën 30 shtator 2012,

prej orës 18h00 në sallën Espace 44, Salle des Bergières

Avenue des Bergières 44

Lausanne CH

SHPËRNDAJE