Beograd, 25 shtator

 

Një person i panjohur rreth 18:50 ka thirrur në telefon duke njoftuar policinë se ai do të hedhin sonte një granatë në Kuvendin e Serbisë, ku pastaj ka pasuar  urgjent sigurimi i lokaleve të  Kuvendit dhe objektit përreth tij në Beograd. Pas masave preventive  të sigurisë dhe kontrollimit rreth orës 19:30 situata është vënë nën kontroll nga ana e policisë së qyteti të Beogradit, njoftojnë meediat serbe, transmeton agjencia “Presheva Jonë”.

“Pas kërcënuar për të hedhur një bombë në Kuvendin e Serbisë  është bërë menjëherë sigurimi i objektet nga policia ehste dh¨në alarm meqëllim të ndërmarje së masave parandaluse për evitimin ndonjë kercnim, sulm ” kan thënë autoritet serbe nga  Ministria e Punëve të Brendshme. Policia thotë se në rreth 19:30, për sa i përket aspekteve të sigurisë të situatës me Kuvendin e Serbisë nën kontroll të plotë.

SHPËRNDAJE