Résultat de recherche d'images pour "Le tribunal du canton de Vaud"Lausanne (VD) , 7 shkurt -Gjykata Federale konfirmoi dënimin e një personi të ri me aftësi të kufizuara që kishte dhunuar dhe abuzuar shokët e klasës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra duke ju referuar vendimit te Gjykates kantonale të Vaud-it sipas dekretit 6B_1167.

Ai eshte nje serb i lindur në Gjermani. Familja e tij erdhi në Zvicër në vitin 2003 dhe ai ndoqi një shkollë speciale për shkak të zhvillimit të tij të vonuar.

Gjykata për të mitur e kishte dënuar atë në vitin 2009, 2010 dhe 2012 për aktet seksuale me fëmijë. Si një i mitur dhe pastaj një i ri, ai përdhunoi dhe abuzoi me tetë shokë të tjerë të klasës. Sipas një gjykimi të Gjykatës Federale, një tjetër rast në lidhje me aktet seksuale ndaj të miturve është në proces në kantonin e Bernës.

I riu ishte ekzaminuar nga tre ekspertë. Ata gjetën një vonesë mendore të butë dhe të moderuar. Ai gjithashtu ka vështirësi në kontrollimin e impulset e tij, veçanërisht ato seksuale.

SHPËRNDAJE