Prof.dr. Hajredin Kuci  duke vlerësuar lartë rolin dhe kontributin e gazetarit dhe publicistit Maliqi, drejutes i AIK « Presheva Jonë » nga  e cila qendër informative e vetme shqiptare  në OKB është bërë shumë në sensiblizimin e cështjes së Kosovës dhe asaj mbarë shqiptare. 

Kështjella PEPSHI

Gjenevë,18n ëntor / AIK-Presheva Jonë

Zv.Kryeministri dhe ministri i Drejëtsisë prof.dr. Hajredin Kuci gjatë qëndrimit në Gjenevë sot ka vizituar edhe zyrën e Agejncisë Informatiove Kombëtare “Presheva Jonë” në OKB te drejtuar nga Nefail Maliqi, gazetar dhe publicist.  z.Maliqi ka njoftuar zv.kryimenistrin dhe ministrin Kuci mbi rolin e mediave në OKB mbi avancimin e proceseve demokaritke dhe luftës kundër krimit të organizuar me qëllim të vënies së paqes dhe stabilitetit në vendet në tranzicion apo në rajonet e post konflikteve. Kurse Prof.dr. Hajredin Kuci  duke vlerësuar lartë rolin dhe kontributin e gazetarit dhe publicistit Maliqi, drejtes i AIK « Presheva Jonë » ngae cila qendër informative e vetme shqiptare  në OKB është bërë shumë në sensiblizimin e cështjes së Kosovës dhe asaj mbarë shqiptare.

SHPËRNDAJE