Nëna e gjashtë fëmijëve e fiksuar pas zmadhimit të gjoksit deklaron se gjithçka po e bën si një sakrificë për fëmijët e saj. 44 vjeçarj Lacey Wildd i është nënshtruar 12 ndërhyrjeve kirurgjikale plastike dhe tanimë ka gjoksin me përmasat MMM. Fëmijët duket se kanë paralajmëruar të mos ndërmarrë me operacione pasi mund të rrezikoj shëndetin ndërsa modelja Lacey emri real i të cilës është Paula Simonds thotë se dëshiron të ketë operacion për tua bërë jetën fëmijëve më të mirë. Modelja thotë se përmasat MMM e shndërrojnë në një ndër pesë modelet me gjoksin më të madh në botë. “Do të mund të rris famën time duke fituar më shumë reputacion”, thotë ajo.

SHPËRNDAJE