Zaimina Vasjari në këto ditë karantine ka disa këshilla për femrat. Nga rrjetet sociale ajo ka postuar një foto ku shfaqet seksi dhe nëpërmjet saj ajo ka këshilluar gratë që të jenë gjithmonë në formë për burrat e tyre.
“Pra ti lan shplan gatuan mer plurat hekuros ke dhe një fëmijë që do shumë përkujdesje dhe dashuri poor kurr mos harro të duash dhe veten dhe të kujdesesh për të. Mos u bëj shok me burrin në karantinë, rri po ajo që atij ti bëjnë sytë zemra kur te shikon,”- shkruan Zaimina Vasjari.

SHPËRNDAJE