(AIK-Presheva Jone)

Kohë më parë mesfushori I krahut të majtë të Man.Cityt,Aleksandër Kollarov ka dhënë një deklaratë ku ka komentuar situatën gjatë bombardimeve në Beograd,duke e qajtur vetën se ka hequr shumë gjatë asaj kohe. Tani supersulmuesi I cili erdhi si përforcim më I ri te po e njëjta skuadër me Kollarov,e I cili vjen nga Bosnja vend ky ky I cili u bombardua pikërisht nga shteti të cilit I përket Kollarov.

 

“Vërtet ka qenë tmerr të jetosh në atë kohë,unë ato kohëra I kam përjetuar në moshën më të mirë kur një fëmije I duhet liria dhe paqa por unë nuk arrita ta gëzoj atë. Bombardime kishte kudo,shtëpia ime ishte shkatërruar në themel dhe ishin të detyruar që ta ndërrojmë shtëpin për të shkuar tek gjyshërit ku jetonim në një shtëpi 35-4- m/2” është shprehur Xheko

 

“Unë kurr nuk do ta harroj gjenocidin e ushtruar mbi popullin tim,por kjo kurr në mua nuk do të reflektoj dobësim të karakterit tim,kjo do të më ndihmoj që të jem gjithnjë e më I fortë,duke ditur se pas cdo nate lind një diell” ka përfunduar bomberi I ri I premier ligës.

SHPËRNDAJE