Kumanovë, 20 shkurt -Një grua nga Kumanova, e cila ishe pjsetare e Shtetit Islamik (ISIS)  eshte vrare vikendin e fundit në Siri ne front, perballe forcave ruse, njofton korrespondenti i agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Maqedonia.

Familja e saj ne Kumanove kane konfirmuar vrasjen e grus, shtetësia e së cilës nuk eshte idetifkuar zyrtarisht. Ajpo para katër vitesh më parë kihsyte shkruar ne Siri per  t’u bashkuar me shtetin islamik.

Persheva Jone përkujton se të paktën 16 shtetas nga Maqedonia kanë vdekur në Siri dhe Irak. Numri i viktimave nga Kosova e Shqiperia ne Siri eshte dy fishe me i madh.

SHPËRNDAJE