romamaassRome, 31 maj  -Pas nje zenke mes bandave në italiane dhe shoptare  konfrntimet kane marrur kahje tragjike, meqeras disa persona jane plagosur , duke lene te vrare nje mesoburr shqiptarin 45-vjeçar, Petrit Nikolli përpara restorantit (“Ucciso con un colpo alla testa davanti al ristorantePetrit Nikolli, un albanese di 45 anni, ucciso per un regolamento di conti. Arrestati gli assassini a Milano“) shkruaje mediat italiane, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Shqiptar u qëllua armë diku natën e kaluar rreth 23 ora në komunë në provincën e Rumes, Rivabella përballë restorant “Cavalieri Spiaggia”.

rommaaa

SHPËRNDAJE