OLYMPUS DIGITAL CAMERAPreshevë, 23 shtator -Siq kemi raépotuar dje, në një aksion te perbashket te Sherbimit sekret serb (BIA) me  xhandarmërine dhe policine Luginën e Preshevës  “kane arrestuar 16 anëtarë të një grupi kriminal”  të R. T. nga Presheva, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

Për shkak të ekzistimit të arsyeve për dyshimin se kanë kryer një vepër penale kalim të paligjshëm të kufirit dhe trafikimin e njerëzve, duke vepruar me urdhër të  të Prokurorit të Prokurorisë Publike në Vranjë, te arrestuarit janë vene ne paraburgim për 48 ore. Ata janë 

Nga PRESHEVA: K.A (1966), S.A (1990), D.B (1992), A.B (1971), A.B (1981), K.D (1993), A.E (1963), D.H (1985), S.I (1973), T.R (1982), Sh.S (1972)

Nga BUJNCA:  T.M (1979), M.J (1987), I.A (1993),  M.A (1988), K.Q (1982) Kallëzime penale janë të mbuluara nga dy persona të tjerë një nga të cilat është jashtë vendit, dhe të tjera është në paraburgim.

SHPËRNDAJE