Vlora Çitaku, permes Brian Ballard paska kerkuar  nga Trump të takohej me mikun  e saj qe e beri ambasadore të Hashim Thaçin edhe spe ky i fundit  ishte kudner zgjedhjes se trump persidnet i Amerikës. “PRESIDENTI THAÇI KUNDËR DONALD TRUMP: “Madje Trump nuk është më as kandidat i Republikanëve – ajo që dua të them është se elita Republikane është distancuar nga Trump”. kane thene Thaci, raportuan meidat kosovare, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

 

Kosova, si dikur Beogradi  lobon per takime me femra

“Kjo ishte një pjesë e një bisede të shkurtër, por kërkesat për publikim kërkojnë nga ne që ta raportojmë këtë takim të shkurtër”, ka thënë Ballard në një intervistë.

Takimi kishte ndodhur më 20 prill, përderisa Trump po e kalonte javën në Mar-A-Lago.

Prezentë ishin edhe Johnny DeStefano, top ndihmës i Trump-it, Johnny DeStefano, si dhe gjenerallejtënant i pensionuar, Keith Kellog, i cili tani është këshilltar për siguri kombëtare i zëvendës presidentit, Mike Pence.

Lobuesve që përfaqësojnë qeveri të huaja ose parti politike iu kërkohet me ligj që ta zbulojnë se për kë po lobojnë, për dallim nga ata që i përfaqësojnë interesat e brendshme.

Kosova, si dikur Beogradi,  lobon per takime me femra. E permednem ketu Beogrdain sepse diksur Serbia sa hare ka prtir mysfire nga Jashte ne vijej e pare i ka qitur femrat ose “personalitete” kosovare i martoi me femra serbe. Te kujtojme se sot mbi 50 funksionar kosovar kane femrat serbe sikur qe ishte Rrahamn Morina etj…

SHPËRNDAJE