Neser (dite e premte-gjuma) nga ora 9 deri në 15 pa rryme do te jene këto fshatra Relali, hashant, Golemi Dol, Slavujevaci dhe Alidjerce. Kurse fshatrat si Çukarka, Cakanovci dhe Ternava pa energji elektrike do të mbeten nga ora 09:00 deri në ora 11:00. E gjithe kjo ndfodhe për shkak të punëve në objektet e energjisë elektrike të premten, 8 qershor 2018, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

SHPËRNDAJE