Policijski automobil (ilustracija)Bujanoc, 13 janar -Një i ri nga Bujanoca R. R. (30)  ne burgun e Nishit ka lindur per se dyti i cili u  ngjit në çatinë e ndërtesës dhe kërcënoi të hidhen, por rojet arritën te pegojne nate nga kjo  vetëvrasjes, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Sipas raporton Tanjug i burgosuri R. R. e oret epasdites u ngjit në çati duke përdorur skelën rreth ndërtesës për rinovim dhe kërcënoi të hidhen.

Udhëheqja e KPZ-së dhe Ndihma Emergjente u arrit shpejt në vendngjarje, dhe i burgosuri, pas njëzet minutash bisedimes, zbriti nga çatia.

I burgosuri eshte nje ri nga Bujanoca i cili po vuan një dënim shtatëvjeçar për vjedhje të rënda.

SHPËRNDAJE