Résultat de recherche d'images pour "Å aban Å aulić"Këngëtarja e muzikës popullore Shaban Shaulic sot ka vdekur në një aksident ne Gjermani,  Aksidenti ndodhi ne Dortmund te Gjermanisne , rruges per ne Aeroport, njoftojne mediat gjermane, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Gjatë karrierës së tij në media dhe audiencë, ai mori pseudonimin “Mbreti i muzikës popullore”. Kishte ne plan te organozoje nje koncer ne Kosovë. Shabani si kengetar ishte i adhuruar edhe nga shqiptarët, shkruna agejncia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Ai u lind më 6 shtator 1951 në Sabac. Ai jetoi dhe punoi në Beograd. Ai kishte tre fëmijë. Albumi i parë i Shaban Shaulic u lirua në vitin 1969, kur ai ishte tetëmbëdhjetë vjeç. 

SHPËRNDAJE