Ronaldo u pa qartë se nuk ishte i kënaqur me bashkëlojtarët e tij në ndeshjen kundër Barcelonës,pasi që Real Madrid në atë ndeshje tërë kohën e kaloi duke u mbrojtur,për këtë ai e kritikoi edhe taktikën e Morinhos.

“Ronaldo në ndeshjen kundër Saragosas ka qenë në pushim dhe mund tju siguroj se nuk ka asgjë të keqe më tij dhe trainerit,Mourinho është njeriu i duhur për ta drejtuar Realin” ka përfunduar Valdano.

SHPËRNDAJE