Zyrtarët francez i kanë arrestuar dy nënshtetas bullgarë me më shumë se 300 kg kokainë, vlera e së cilës tejkalon gjysmë milioni euro. Lajmi është bërë i ditur nga mediat bullgare.

Bullgarët janë arrestuar në një jahtë ndërsa mediat nuk kanë raportuar nëse të njejtit kanë qenë të njohur edhe më herët për policinë bullgare dhe nëse kanë pasur dosje kriminale apo jo.

Bëhet e ditur se të arrestuarit janë pjesë të një grupi e cila merret me transportimin e heroinës nga Amerika Latina për në Evropë.

SHPËRNDAJE