kosoflammUEFA albb

Ne foto: Gazetari i agjencis së lajmeve “Presheva jonë” nga selia e UEFA-s ne Nyon afer Gjenevës

 

I forti e shkruan historine, bile edhe shqip !

Gjenevë/UEFA, 6 maj -Duket s enuk thone rastzesisht  se historine  e shkruajnë te fortit!.. Pas 4 majit, u tha ne mediat tona kombëtare dhe nderkombëtare se pramimi i  Kosoves ne UEFA ishte nje hap, proces historik deshi apo s deshi ndokush. Por, kesaj radhe hisortin e UEFA-s ne shqip e shkruan dy shtete Shqiperia dhe Kosova. Themi keshtu sepse UEFA tash je tutje u mirepret edhe ne gjuhen shqipe ne selin e saj ne Gjenevë, me mbihskrimoin Mirësevini ! (FOTO)

 

 

Flamuri kombëtar mbi seline e UEFA-s ne Gjenevë si parajametar për anetaresimin e Kosoves !

 

uefaaassdfffPas pranimit te Kosoves anetare e shtëpise se futbollit evropian, gazetari i agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” ka vizituar selinë e UEFA-s ne Nyon, qyteze kjo buzë liqenit afer Gjenevës që te shpie drejt tek busti i heroit tone kombëtar – “Skenderbeu”

 

Me kete rast ne seline UEFA-s gazetari “Presheva Jonë” eshte pritur ne gjuhën shqipe “Miresevnine” ne shtëpine tuaj, ne UEFA !.. Nga kjo vizite  ju sjellim edhe këto foto, me shpresë  qe pas nje jave te na presin keshtu ne gjuhen shqipe  edhe ne selinë e FIFA -s në Cyrih !

UEFAAAshaip

SHPËRNDAJE