Preshevë, 3 shtator  -Që, kur Kosova u pranua anetare e UEFA-s dhe FIFA-s serbe tnuik ndalen te me provikme jo vetme shiptaret, por edhe organizata evripiane dhe boterore te futbollit. Tash kur UEFA dhe FIFA mundesoi Kosocvne te luaj, serbe tjane kalle edhe me shume te cilat reagojne ne menyra te ndryshme, djuke u shfryre, madje edhe me parrulla ne VC e “kladionica”  me parrullat se “Kosova eshet Serbi” Një “kladionica”, bastore e tillë  eshte pare në pjesën veriore të Mitrovicës (“Kosovo je Srbija” i na kladioničarskoj listi”) ku eshte shrkuar psh Finlannda -Kosova eshte serbi ?! Budalla, s ka brina, thone

bastt1

SHPËRNDAJE