presserb11Nyon,/UEFA, 15 qershor  -Nyon/UEFA, 15 qershor -“Uefa: Kosova nuk mund të luajë në Mitrovicë” (“Uefa: Kosovo ne može da igra u Mitrovici“) është ky titulli i mediave serbe për çka zyrtaret e UEFA-s këto shkrime i kanë quajtur te pavërteta dhe spekulime, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” nga selia e UEFA-s ne Nyon te Zvcrës.

“Nuk qëndrojnë ato shkrime se Kosove s’ju është ndaluar te luaj ne Mitrovicë, sepse UEFA ende s’ka vendosur terrenin apo qytetin se ku do te zhvillohet kjo ndeshje..” kane deklaruar zyrtaret e UEFA-s për “Presheva jonë” ne Zvicër…

Do theksur se portalet ne Serbi dhe Kosove janë mediat qe me se shumti demantohen nga vendoret dhe ndërkombëtarët. çka mund të kuptohet pak a shume pse këto media nuk citohet asnjëherë ne mediat botërore ?!…

SHPËRNDAJE