Në Preshevë konfiskuar partia fuqia e përbërë nga vahabist theksoi Rada Trajkoviq nga Lëvizja Evropiane e serbëve në Kosovë në një intervistë per gazeten  “Danas”, transmton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

 

Serbia e leshon Riza Halimin e kap Shqiperim Arifin 

Duke folur për situatën aktuale politike në Kosovë pas vrasjes së Oliver Ivanoviv, Rada Trajkoviq kujton se, në thelb, Lista Serbe, e cila qëndron prapa Beogradit zyrtar “, ka çuar në  qeveria mban Thaçi, Kadri lezetshëm, ish-kreun e SHIK-ut..”

Trajkoviç ne vazhdim ne “Danas” ka folur dhe per Preshevën. “Eshtë veçanërisht e shqetësuar” dhe çfarë nuk thuhet për gjendjen në Preshevë..” ka thenë ajo

Ajo beson se mëkatet Serbia ai heq dorë nga Riza Halimi “absolutisht besnik ndaj shtetit serb dhe institucionet e tij”, dhe të pranojë disa zgjidhje të tjera.

– Serbia, u pa, në zgjedhjet e fundit, po e shtyn qeverinë të marrë përsipër paria e bërë nga Vehabi. Ajo që nuk di unë është se asnjë vend serioz nuk do të donte të kishte një komunë vehabi – deklaroi Rada Trajkoviç.

 

SHPËRNDAJE