Preshevë, 11 tetor -Në mes të natës, ka ndohur nej kaos, ku ne oret e mengjesit jane thyer xhamat e Shtpise se Shendeti ne Preshevë. Inicdenit ka n dodhur ne mes anten e se merkures dhe te enjtes, ka shrkura mediat serbe. Per rastin ne fjale drejtori i saj Driton Salihu ka raportuar policise lokale, njofotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Rreth ketij inidenti ka sahrkuar edfhe emdiat serbe, sikur V.Nopvsoti” te cilen bremje, ne mesnate e kane cilesuar si kaos ku persona te panjohur akne gjuajtuzr dhe thyer me gure  shtëpine e shendetit ne Preshevë.

SHPËRNDAJE