Njëra nga gratë e vrara, siç raporton “20minuten” është nga Kosova (Ein 60-jähriger Mann nahm zwei Frauen im Alter von 34 (Kosovarin I.S. seine Ex-Freundin)

 

Një burrë i moshës 60-vjeçare i mori dy gra të moshës 34 dhe 38-vjeçare peng. Tre vetë vdiqën pas të shtënave. Sipas informacioneve, raportohet të jetë vrarë një burrë dhe dy gra. Njëra nga gratë e vrara, siç raporton “20minuten” është nga Kosova (Ein 60-jähriger Mann nahm zwei Frauen im Alter von 34 (Kosovarin I.S. seine Ex-Freundin) und 38 Jahren als Geiseln. Er erschoss beide und richtete sich selbst), transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Një qytetar ka raportuar se ka dëgjuar të shtëna në orën 5 të mëngjesit në rrethin 3 të Cyrihut. 60-vjeçari i armatosur mori peng dy gratë në një banesë në rreth 3. Rreth tre orë më vonë, të shtënat pushuan në apartament.

Sipas Marco Cortesi, zëdhënës i medias për Policinë e qytetit të Cyrihut, burri nuk jetonte në këtë adresë. Marrja e pengjeve u zhvillua në apartamentin e të dy grave.

Pengmarrësi dhe viktimat jetuan së bashku më herët

Viktimat e aktit të tmerrshëm ishin I.S. (34-vjeçare) nga Kosova dhe M.S. (38-vjeçare). Të dyja punonin si kujdestare në kantonin e Cyrihut. I.S. ishte ish-e dashura e pengmarrësit. I.S. jetoi me M.S. në apartament. Emri i saj ishte bashkangjitur në kutinë postare në një copë letre të bardhë.

Shqiptarja nga Kosova raportohet të ketë punuar në një shërbim të limuzinave. Ajo e udhëhoqi këtë së bashku me P.C. – pengmarrësin. Të dy ishin regjistruar më parë në të njëjtën adresë në Cyrih-Altstetten.

SHPËRNDAJE