Nen menaxhimin e profesionistit ne fushen e medias, konkretisht te video dhe fotografise Edon Agushi me stafin e tij edhe kete vite nen nje organizim edhe me madheshtor, te shtunen mbahet mbremja finalja apo “nata e ndarjes se cmimeve” tre ketij eventi qe tash e sa vite qytetin e Presheves po e shendrron ne qendren jo vetem shqiptare por nderkombetare te kesaj fushe te artit.

Si cdo vite, edhe sivjet konkurrentet vijne nga mbare bota me fotografi te veqanta, ku nuk do te jene sigurishte te lehta vendimet e jurise, por duke pasur parasysh profesionalizmin e tyre, do te mundohen te nxjerrin me te mirrt.

Jeni te ftuar te gjithe te merrni pjes, eventi mbahet ne shtepine e kultures ne Presheve.

SHPËRNDAJE