Me 9 qershor 2017 ner Gjenevë do të keni rastin të njiheni dhe bashkëbisedoni me një artist të përmasave kulmore në artin grafik Gani Jakupi  ilustrator dhe skenarist.  njofton agjencia e lajmeve Presheva Jonë”

Jakupi, fitues i shumë çmimeve në Francë, Itali, Belgjikë, Greqi, i përkthyer në shumë gjuhë të huaja, krijues i romanit të parë grafik në gjuhën shqipe me tematikë nga Kosova e pasluftës, gazetar, skenarist dhe kompozitor, njohës i shumë gjuhëve të huaja …

Ky autor do të jetë mysafir i Komunitetit Shqiptar të Gjenevës, duke përfituar nga rasti i ekspozitave të tij në galeritë e Gjenevës dhe Delemont.

SHPËRNDAJE