“Me shembjen e xhamisë së muslimanëve në Zemun, me nje ima mshiptar ka sjhkrutuar indinjte edhe ne Luginen e Preshevës. Me kete rast Boegrdai tregi edhe njëherë botërisht fytyra e vërtetë e Serbisë, edhe ate një ditë para muajit të Ramazanit. Rrenimi i xhamise në Zemun ne kundershjitm me demokracine dhe tolerancën..” thuhet ne ragimin e kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës në Preshevë hoxhë Sevdail Jakupi.
SHPËRNDAJE