Bujanoc, 1 qershor  -Buamcoa nuk njihe tnje vend vetem mulktienik pe rnga nacionalitgeti, por edhe per nga krimi i orgaanizuar. Kontabandistet duket s ei abshkon vetem dorga. Kesht sot në Bujanoc polcia ka konfiskuar gjashtë kilogramë dorgë (heroinë) duie  arrestua tre burra, njofton agjencia e lajmeve “Persheva jonë” dukem ju referuar burimeve te MPB-it ne Bujanoc.

Mesohet policia e Bujanocit ka arrestuar ket djem në parkun e qytetit duke konfiskuar nga ta rreth gjashtë kilogramë drogë. Sipas informatave jozyrtare, shqiptarë, serbë dhe romë u kapën gjatë një bastisjeje të policisë, kur ata u përpoqën për të shpëtuar.

Gjatë ikjes, trafikntet e  drogës lënë mallin  e tyre në hyrje të loklave te foshnjores  “Gëzimi ynë” në Bujanoc.

Ka dyshime se kafenetë e ardhshme dhe objekteve të tjera, park të qytetit me tregtarët vendas të drogës dhe konsumatorët e opiateve, të cilat policia lokale kanë qasje. Trafikimi i drogës ne Luginene e Preshevës  vjennga Turqia përmes Bullgarisë, Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës te oranizuara nga grupe mulitetnike kriminale. kur eshte fkjala per trafikun e droges ne Ballkan per Interpolin, Serbia njihet jo vetem si vend kalimtar (ttanzit) por edhe prodhuese e droges.

Image result for Gradski park u Bujanovcu

SHPËRNDAJE