2017 premton të jetë një vit emocionuese për makina elektrike si për prodhuesit e mëdhenj dhe të të vegjël.

Këtu keni disa nga krijimet me bateri që do të jetë infektuese për syrin e konsumatorëve dhe investitorëve në vitin e ardhshëm.161222092559-tesla-model-3-plate-super-1691482559194161221153346-faraday-future-new-car-ces-super-1691482559193161219160901-rinspeed-electric-1-super-1691482559191161219160117-uniti-electric-super-1691482559189161219155716-techrules-electric-2-super-1691482559212161219155503-honda-neuv-electric-super-1691482559185161202092932-next-ev-2-super-1691482559182160217161809-faraday-2-super-1691482559180

SHPËRNDAJE