Preshevë, 3 shkurt -Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq ka thënë sot se situata në Serbinë jugore është e qëndrueshme dhe se nuk ka asnjë tregues për ndonjë perkeqesim të stabilitetit, raporton Tanjug, trasnmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq ka thënë sot se situata në Serbinë jugore është e qëndrueshme dhe se nuk ka asnjë tregues për ndonjë zhvlerësim dhe stabilitetit.

“Aktivitetet e rregullta janë duke u zhvilluar në lidhje me autoritetet shtetërore të qeverisjes dhe relevante vendore siç tregohet nga takimit të sotëm mes përfaqësuesve të pushtetit lokal dhe Trupit Koordinues”, tha Stankoviç gazetarëve pas mbledhjes së kryesisë së Trupit Koordinues.

SHPËRNDAJE