blickkccc3332Zürich, 25 Nentor  -Sonte në Rinora 4 në Zürich do të garojnë për kurorën e spektaklit më të madh “Miss shqiptarja në botë”, ky event që vjen nga producenti i njohur Ilir Geci. Sponser gjeneral “Sprit of Drini”.  Aty mbledhen 25 vajzat më të bukura shqiptare nga të katërt anët ku ato jetojnë në botë, njfton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” nga Zvicra.

 

Zürich heute Abend in der albanischen Schönheit ohne Grenzen

driniiiBernhard Fanger drejtues i kompanise zvicerane thote per “Presheva jonë” se “sonte pushtohet dhe nxehet Zürichu nga bukuroshet shqiptare. Eshte nje evenement intereant.  per here  te pare i këtijn lloji që ne këte metropol zvceran do te takohen bukurite dhe sharmi i vajzave shqiptare pa kufije nga mabre bota  (Albanisch Schönheit ohne Grenzen -Albanian beauty without borders). Sonte pushtohet dhe nxehet Cyrihu nga bukuroshet shqiptare. Publiku freskohet me ujë nga alpet e Kosovës, me cfarë, pos me “Spirit of Drini”, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

Vajzat ka ditë që janë në Zvicër ku po realizojnë foto nga mjeshtri Avni Selmani e ku shihet edhe në këtë foto bukuria e vajzave shqiptare ka shkrirë edhe borën na alpet e Zvicrësblickkcujiff

SHPËRNDAJE