Presheve, 21 janar -Policia në hyrje të fshatit Zhuince pranë Preshevës u përpoq të ndalonte shoferet me veturat “mecheds” dhe “golf”, pavarësisht nga paralajmërimi, vazhduan të iknin nga Zhunica deri në Preshevë. Ata duke ikur rruges ka ne hedur hedhur dorgen (645 grame, heroinë) por policia arriti shpejt gjeit drgone dhe arrestoi dy burra, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva jone” duke ju referuar burimeve te policise dhe MUP-it

I dyshuari M.A (25), M.I (29) dhe 28-vjeçari që u akuzua për to janë akuzuar për prodhimin dhe tregtimin e paautorizuar të barnave narkotike.

Kur u larguan nga “golf”, policia gjeti një qese që përmbante dy pako që përmbanin 645 gram substanca të dyshuara për heroinë në rrugën për në Preshevë. Shoferi i “golfit” e parkoi makinën dhe ai dhe bashkë-shoferi i tij shkuan në Mercedes, të cilën patrulla policore ndaloi pak kohë. Jo shumë larg nga aty janë gjetur dhe parkuar “golf” – thonë  policia.

Pas dëgjimit, dy të dyshuar u urdhëruan të ndalonin deri në 30 ditë, ndërsa sipas urdhrit të Prokurorisë, një 28 vjeçar i cili u shoqërua me një ankesë penale.

SHPËRNDAJE